Saturday, March 21, 2009

Detta är läget våren 2009, tässä tilanne Suomessa 2009!?

Tässä alla ihminen ja ne med puhdistuslaitteet joita valmiudessa on Suomessa öljyntorjunnan tekemiseksi herran vuonna 2009! Ämpäri ja lapio. Suojapuku ja saappaat. Et sillai.

Kun 30.000 tonnia raakaöljyä valuu Suomenlahteen, yess, ämpärillähän ne saadaan poistettua, vai? Se on siis 30.000.000 litraa ja 300.000 x 10 litran ämpärillistä!
Paina kuvia niin voit lukea ne -tryck på bilderna så kan du läsa texten!

Tässä alla taas se tilanne että kun liikkenne lisääntyy ja tulossa on tilastollisesti väjäämättä suurehko öljyonnettomuus 3-5 vuoden sisällä.
Ja kun edellä mainitut ovat ne laitteet joilla öljy korjataan pois en näe oikein valoisaa tulevaisuutta, miten sinä sen näet?

Olisiko ehkä tehtävä jotain ja varustauduttava siten että jotain voitaisiinkin tehdä?Tulisiko ehkä ny heti keväällä 2009 tehdä jotain jo, ja mahdollisesti hankkia parempia laitteita, työkaluja ja muuta varustusta koska kaikella on aina TOIMITUSAIKANSA, ja kun öljy on vedessä ei ole aikaa, silloin kaikki on liian myöhäistä?!
Eikö Öljynsuojelurahaston varoja vihdoinkin voisi käyttää kakkien hyväksyttyjen öljyntorjunta-laitteistojen hankintaan kun vielä on aikaa? Se aika on nyt!

Jonkun tulisi tehdä jotain! Voisiko WWF ehkä ymmärtää ja tehdä jotain?

No comments: